yes/no/yes/no

as much as i want to say yes to everything but at the end of the day there are several things that i have to say no .. in oder to make me stay alive! i'm not telling you that i'm the busiest woman on earth or a famous celebrity .. err, well maybe i'm a celebrity in my own dream world! haha .. the thing is i'm not a superwoman. errr, .. again maybe i am in my own dream world again haha #ditoyor!! yaaa faktor gw bukan superwoman bikin gw harus belajar bilang 'tidak'. just like what happende few weeks ago. initially i was asked to help my friend's wedding to play super mini musical .. and again at the end of the day i have to say no ...

basically i'm not a no person. trust me! i'm more to yes person .. i'm a yes hore-hore person at heart but as time goes by i learn how to say no .. yaaahhh ceritanya udah makin dewasa getoh, jadi sekarang udah mikir dulu sebelom maen iya-iya walopun kadang suka lupa mikir hahaha .. i also learn to set my priority yang baru gw sadarin kalo selama ini gw tuh suka set priority horizontally instead of vertically yang berakibat suka jadi grabak-grubuk sendiri dan ga maksimal .. well, thanks to my dear hubs for being my mentor on this one! ;) .. for some you it can be so easy to say no but not for me .. it's kinda' hard when i have to say no but sometimes by saying no you do yourself a favor ..

.. dan ada aja lho orang-orang di luar sana tuh yang suka ngelunjak kalo sekali kita bilang 'yes'! ibaratnya udah dikasih ati minta ayam goreng lengkap sama sayur asem .. bah!! ga sekalian minta sambel terasi sama lalapannya aja?!! .. intinya ada orang yang s-g-t-d .. suka ga tau diri kalo udah dibantuin, ditolongin atau apapun itu lha .. dari situ juga gw belajar kalo gw harus bisa bilang 'no' .. sekarang lebih belajar mikir dulu sebelom ngomong ..

tapi seringkali kebalikannya juga .. as much i want to say no ujung-ujungya gw say yes .. kasus ini berlaku buat indomie, kfc, .. kerupuk juga hahaha ;D but managed to say no to kfc last sunday and end up we had wee nam kee for dinner hehe .. ga jauh-jauh dari ayam jugaaaaa ;D

there is a time for everything .. time to say yes .. time to say no ..

Comments

  1. hoahaha iya gw mirip loe.. last time used to be a yes person tapi now learn to say no dari hubby juga haha.. tul gw juga paling bete ama orang yang s-g-t-d hehehe setuju! *tos

    ReplyDelete

Post a Comment