Posts

Showing posts from September, 2013

Cappadocia Amboy!!

Image
yuk mari yuk kita abisin cerita jalan - jalan kemaren ;)

Cappadocia ini tuh bisa disamakan dengan kampungnya si flinstone lha karena mostly kalo kita nengok ke kanan dan ke kiri bukan pohon cemara yang kita liat tapi batu, dan bukan sembarang batu .. kalo pake bahasa gw batu cantik!! hahaha  :D


Istanbul Ciamik!

Image
first and foremost, I'm in love with turkiye!!!and so is abang. kalo kata abang, "perpaduan antara budaya eropa dan asianya yang bikin menarik!" and i couldn't agree more with him! dan gw baru tau donk kalo si turkiye ini ada yang di sisi eropa dan ada yang di sisi asia .. apa kabar pelajaran geografi pas jaman dulu hahahaha :)


10 things I’ve figured about myself when I get older

here we go! abis baca blog si may and wondering what i've figured about myself when i get older! haha ini kayak copy paste judulnya ga sih?!! hahaha ;) .. entah kenapa i feel mine is going to be cheesy! anyway, let's see ..

1. I'm a BARBIE - ABRI type!
basically gw ngerasa gw cukup barbie banget dengan segala banyak pritilan yang gw punya entah itu aksesoris, baju, tas, dan sepatu yang gw punya ditambah dengan koleksi make up yang ala kadarnya but at the same time gw ngerasa cukup abri dengan kebegoan - kebegoan dan kenekatan yang sering gw lakukan hahaha .. i tried to be more girly but i can't .. dari dulu gw ngerasa i'm not girly enough but i realised that i'm that girly looking that how i can sit down infront of my cupboard for quite sometimes to choose what outfit should i wear ... i can't maintain my hair to be that "puff" all the time but i can guarantee you that i'm a good cook! i can put on make up and dresses but i don't mind to ru…

dari HONG KONG!!

Image
pernah denger ini?
"loe kan kaya!" "duit dari mane? dari hong kong?!!"
atau ini ...
"kan situ udah punya pacar!" "pacar dari mane? dari hong kong?!!"

Happy Birthday to ME! :)

Image
okay! here's the deal ..
semua postingan yang uda nangkring di draft harus sabar menanti karena last friday i'm officially 29! penting?!! yaa penting lha!! blog sapa? blog gw kan?!! HAHAHA nyolot!! and can't wait to write it down all the things that happened between past few days .. it was great! no no .. it wasn't!! it was SUPER GREEEAAAATTTTT and AWESOME!!!

first, happiest birthday to me again! hihihi .. thank God for another year ..  yeay masih dikasih waktu buat jalan - jalan, buat makan enak, buat uget- uget, buat beresin rumah, buat masakin rai, buat becanda - becanda ga jelas sama anak - anak fa, buat dateng ke TLG service every Saturday, buat ngajarin anak - anak bebek, buat window shopping kalo ke mall, buat belajar pake eyeliner yang bener, buat pulang Jakarta, buat belajar ini itu, buat jadi orang yang lebih berguna buat nusa dan bangsa .. pokoknya bersyukur dikasih kesempatan buat nikmati hidup ini ;)

second, the sastras were here!!!! wohoooo!!! jadi rabu …

Hello September

yup first day of the new month, September!!!

time flies too fast!! been absent in blogging nearly one month, not because i'm that busy .. it's just feeling a bit here and there this past one month, though to tell you the truth august is my fave month of the year after december .. simply coz it's my birthday month haha :) i'm officially 29 now .. and yeah gonna tell you how awesome my birthday was! the birthday draft is ready to be published, just need a click away .. maybe today or tomorrow haha #random mode

first thing first, I have to finish up my math module assignmet! argh!!! i have 3 days to finish it and i still have no idea what to write .. try to cheer myself up by eating chocolate but somehow it didn't work this time! semangat, Gillian!!! *ambil pom pom cheerleader loncat - loncat menyemangati diri sendiri* .. you can do it!!!!!

oh dear! suddenly craving for es kelapa jeruk!!!!!

okay, see you later people! hope everything good with all of you! :)

xoxo,
gill