SssSSssaturday, ..

.. and it's good to wake up at 9.30 am on this Saturday after working 2 Saturdays in a row .. I just need my beauty sleep!!! and a plate of indomie I guess!! haha .. what an excuse! been craving for indomie since few days ago and really had to control myself not to make one for supper .. well I did make one but it's for abang and I was standing there starring at it .. so decided to make one for me for today's lunch .. mie keriting apa yang original yaaa? umh, mie sedap kari kentel juga enak kayaknya hehehe .. let you know later :)

btw, this posting will be just blabbering here and there so bear with me :) *virtual hug for all of you*

3 more modules and I'll be graduating! yeah baby .. and let's see how I'm going to spend my Mondays-Wednesdays-Fridays .. well definitely going back to join the FA every Friday since I always get to join them only for the hahahihi session every week .. most likely will join abang for swimming on Wednesday and looking forward to improve my cooking skills .. bah gaya bener loe, gill!!!! pengen nyoba masak ini itu .. and I found this link from el's fb and it made me drools a lot!! so looking forward for this course to end .. but at the same times I think I'm going to miss school life, going to miss my classmates especially those girls who always with me during the group assignment, going to miss plaza singapura and toriq haha ... and pretty sure going to miss eating pasta at SMU and my night window shopping at raffles! oh well, masih September ini, so in a mean while let's enjoy the moment *ngomong sambil pake iket kepala inget ada assignment!* haha :D

speaking about school, ada yang bilang gw ibarat udah naek terus turun lagi since I have a degree and now I'm undergoing diploma programme. buat gw sendiri sih engga yaaa .. kata belajar ga akan pernah berarti turun. bijak bener, neng!!! ya degree, diploma, master itu kan gelar yang kita dapet tapi gw ngerasa proses belajarnya itu yang penting. contohnya gini, gw yang punya gelar sarjana komunikasi dibandingkan dengan orang yang punya gelar diploma di early childhood dan sama - sama ngelamar dan kerja jadi guru buat gw si empunya gelar diploma itu lebih tinggi "derajat"nya karena dia punya ilmu soal early childhood yang gw ga punya .. bener ga sih perumpamaan gw?! ya intinya belajar ga pernah salah dhe. kayak cinta! tips buat kamu yang masih sekolah, kuliah, kalo lagi ujian ga tau jawab apa .. jawab aja cinta, .. karena cinta ga pernah salah!!! HAHAHA .. I know it's lame but I really love this joke!!! again I'm that cheesy!!! wong di instagram aja follownya @curahan_hati .. coba dhe difollow! ga bakal nyesel!!! hahaha ;D

balik ke soal sekolah, ya geto lha intinya! kata si doel, ayo sekolah!!! si abang pernah tanya sih kelar diploma teaching apa gw mau lanjut diploma leadership buat bekal sapa tau di kemudian hari bisa jadi principal .. respon gw, "anak gimana?!" .. dan dijawab, "oh iyaaaa ..." hehe .. kalo ditanya mau sih mau cuma mungkin ntaran dulu kali yaaa .. mau napas sejenak!

next, me and kiddos at work are settling down .. there are some new initiatives for this year's curriculum and we're going to go through SPARK as well so yeah lots of work to be done but I challenge myself to work more efficient *fingers crossed* there this girl in my class name Yi Xuan, her mom told me story about her panda shoes. they went to this shop and Xuan chose this panda shoes from the rack, went straight to the sales assistant and told her "cannot" .. the sales assistant looked out for her size, she tried it on and after which, went straight to the dad saying, "thank you, daddy"  the daddy was like alamak!!!! hahaha .. fyi, she's 2 years old, the mom was still outside the shop, and the dad was there browsing around when she did all this. lol!! so I asked her, ....

me: xuan, your panda shoes is very nice! can I borrow it for one day?
yx: yes .. umh, no no .. i'll buy big one for you!
me: hahaha ... that's very sweet of you!!! thank you xuan! haha ..

and yes, she's planning to buy another panda shoes in my size ;)

btw, CNY is coming and as usual, we're not going back to celebrate since we don't celebrate it that much .. so going to supermarket one of these days to stock up some food coz Singapore will turn to be like a dead city during that period. planning to have sleepover in our place and going for hiking for the sake of doing something useful and kapan-lagi-pergi-hiking-bareng-bareng-secara-mall-pada-tutup ;) so hiking it is!! back to the nature! tsahhhh ..

once CNY is done, my to-do-lists are ready! going to get a yellow fever jab, apply visa hihihi, nabung nabung nabung. oh ya, kabar gembira, art friend sekarang buka deket rumah! hore! terus ada popeye juga buka deket rumah!! hehe .. tapi sayangnya si aston express tutup .. boo!!! anyway, that's my Saturday blabbering .. I hope you guys enjoy your weekend! and cherish your life to the fullest!!! permisi dulu mau nyapu, ngepel, gosok, olahraga bentar, .. beres - beres terus masak indomie! hehe .. and we're planning to explore the hawkers at old airport road tonight hihi .. dan emang perasaan gw doank apa belakangan gw berasa singapur lebih dingin - dingin geto yaaaa ...

have a blast Saturday, human race!! :)

Comments

  1. iya.. belakangan sg dingin-dingin bikin semriwing gitu.. gue jadi serba salah, bangun pagi rasanya dingin, pake baju anget, trus siang jadi nyesel karena panas.. hahaha *curcol*

    ReplyDelete
    Replies
    1. ember!!!! haha .. suka bikin galau nih si singapur hahaha :D

      Delete
  2. Ahh iyaa dalam belajar ga ada istilah naik turun.. Sampe tua juga kita tetep belajar kan.. Gw juga kalo ada kesempatan sekolah lg pengeeen banget :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bijak kali kau, py!! :D
      iya doa aja py .. klo emang ada jalan pasti bisa sekolah lagiiiii ..

      Delete
  3. gill, kalo baca postingan lo sm may tuh gw suka ngiri tau ga sih, kayanya kalo di singapore bisa ngapa2in pulang kantor. kalo di jakarta kan mau kemana2 keburu males duluan macet dimana2, abis waktu di jalan huhuhu. jadi gw mupeng banget baca cerita lo wikdeys bisa berenang, bisa hengout, bisa ini itu, lah di jakarta gw mentok2 pulang kerja dinner terus pulang n itupun uda tepar abis berjuang sm macet jakarta hahaha.
    tapi emang sih di jakarta gw bisa makan nasi padang, baso, sate, dan 1001 macem jajanan lainnya hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ih resseeeeeeee bener terakhirnya!!!! booooooo!!!!!! ;)
      itu bisa ngapa2in dengan catatan gw kaga sekolah yeeee, kalo sekolah ya pulang udah malem langsung tidurrrr hehehe ..

      ayo sini sini bilang utin hijrah .. kita jadi tetanggaan aja ntar .. bisa berenang bareng hehehe ..

      Delete
  4. ahhhhh... i miss tori q a lot :((((((

    ReplyDelete

Post a Comment