3 vs 30

around 5.15 pm this afternoon, ..

me: kids, I'll be away for next week .. so make you sure you behave, okay?
ET: are you going for check up?
me: umh, .. not really but that's quite true ... I'm going for check up next tuesday but I'll be away starting friday onwards ... I'll be on leave for the whole week after that ..
ET: so, left with ms dayah only?
me: yup! make sure you use your listening ears and don't make ms dayah upset okay?
JW: are you going for holiday?
me: yup!! I need a break because all of you make me headache .. haha
JW: where are you going, ms gillian? are you going to another country?
me: yes, .. I'm going to greece!
JW: ms gillian, there's no such thing like greece you know?!
me: he?! what do you mean?
JW:  there's no such thing like greece! *sambil sok geleng - geleng kepala*
me: *eh buset nih bocah* there's such thing called greece okay .. there's a country name greece!
JW: i don't think so ..
ET: ms gillian, do you need to take aeroplane?
me: yes, it takes me around 13 hours from singapore to reach there
ET: wow! that's quite a long journey .. i like singapore
JW:  we live in singapore, you know that?!
me: J, what about malaysia? do you think there's a country name malaysia?
JW: yes!
me: united kingdom?
JW: yes!
me: indonesia, .. china, .. india ..
JW: yes!
me: zimbawe?
JW: i don't think so!

... and our conversation go on and on dengan gw bertanya semua negara - negara di dunia dimana dia bakal jawab yes kalo dia tau dan kalo dia belom pernah denger atau ga tau, dibilangnya i dont think so!  eh buset nih bocah 3 taon sok tau abis! HAHAHA .. tapi ya itu lucunya anak - anak yaaa ... something yang dia belom tau dibilang there-is-no-such-thing aja donk! kesannnya jadi ibu gurunya yang ngebloonin yak HAHAHAHA .. oh well, make sure you keep your promise and behave while i'm away!

Comments

  1. Eyampuuun Gill,...dirimuh ternyata guru TK gitu yah?
    Asyik sekali siiih, pasti dirimu memiliki kesabaran tanpa batas yah...
    Aku suka kagum sama kesabaran para guru TK?PG gitu lhooo...

    Boleh lah, sekali2 aku titipin si Fathir, biar dirimu bisa tanggepin tuh semua ocehannya diaaa ...bhuahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dititipin fathir aku disogoknya pake pilus ya, mbak ;)
      ini lagi eling akunya mbak, jadi dijabanin, .. coba kalo udah lagi belajar nulissss .. kadang pengen aku urek2 buku anak2nya HAHAHAHAHAHAHAHA ...

      Delete
  2. Jadi anak kecil emang harus pede jaya yahhh....hahahahahahahaha....stick around sinciapo ya miss gillian, siapa tau 3 taon lagi anak bebek gue sempet diajarin ama loe....hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah .. anak kamyu privat aja gimana?! bareng sama anak aku HAHAHAHAH A..

      Delete

Post a Comment