... and darling, I will be loving you 'til we're 70 or even more!

one fine night in santorini,...

"gee, aku yakin itu cewenya suka sama cowonya!"
"how do you know?"
"she's giggling all the time"
" *me giggling* "
"what are you doing?"
"ini ada yang nyelip di gigi aku"
"HAHAHAHA"
"i don't giggle! i can't giggle! aku bisanya ngakak!"
"then don't ..."
"HAHAHA"
"tapi kalo gee mah udah ga jatuh cinta lagi kali ya sama aku"
"how can you say that?! i told you i don't giggle! i love you! i adore you! it's just we have different ways in expressing our love"
"iya sih! hehe .. i love you!"
"i love you too!"

allow me to express my lalalove to you!!

cih! dibilang ga jatuh cinta lagi!! h-e-l-l-o-w!!
gw ga jatuh cinta lagi sama loe?! maksud loe?!

obviously, you don't always say yes to what i want i want. you nag like an old grandma if i don't exercise. you give me a long pep talk if i don't pray constantly or being ignorant to small details. you complain if i am too busy instagraming or watsapping. you'll be cranky like my toddlers when you are hungry and sleepy, .. and feel hot! and kebelet boker HAHAHA .. you'll criticize the way i dress if you think it's too much. you don't buy me flowers on valentine's day. you'll give me a frowny face if i'm late. you tell unfunny jokes! yes, you do that!! you like to bully me ... you like to annoy me by mimicking my gestures. you protest if i don't take the exact angle like what you want while taking pictures, ... you hate vanilla flavor! who hates vanilla?!

oh yeah, there are so many reasons not to fall in love with you again after all these years but at the end of the day, ...

i can be who i am when i'm with you! i can talk all nonsense things with you and you just look at me with those smiley eyes and say, "istri aku bawel amat sih" .. i can dance crazily, do all those stupid movements without being afraid that you'll feel disgusted .. or maybe you do! HAHAHA .. you don't buy me flowers but you bring me to see the world, just like you always say, "udah jadi impian aku nih gee buat ke sini dan aku seneng banget bisa perginya sama kamu" to all the places that we've been  .. you buy me cheese fries once in a blue moon! and j.co!! thanks bebiii hihihihi ... you just want me to be healthy, i know that! you teach me the true meaning of believe, obey, endure. you rub my tummy when it is so tight and say, "i love you mommy. i love you dede". you purposely don't wake me up during weekends so you can surprise me with your nasi goreng. you share your dreams and struggles, .. and kulit ayam KFC with me! how can i not love you?! how can i not fall in love with you again and again?!

and yes there are so many reasons too for me to fall in love with you again and again ...

we came from different world, gw dunia nyata loe dunia laen! HAHAHA .. #lambaikantangankekamera .. from different family background, different likes and dislikes. different level of funniness HAHAHA ... it's like water and oil, macam disuruh makan kue dadar pake sambel terasi, ya pan kaga nyambung yak! but that's the beauty of our relationship .. yup, it takes courage and effort to be in a relationship, in this relationship! HAHA ..  and i'm forever grateful to be your wife!

do we fight?! zillion times!! do we argue?! countless!!! do i act bitchy when i'm not in a good mood? i think you know that better!! what about boredom?! tell me about it!! there were and there will times i feel bored. one thing for sure i will never forget how God gave me the assurance that you are the one, .. i prayed, "seriously God, i'm tired of this lovey dovey things. this time i won't say anything about this guy, let my parents do it first .." and you know what, i was talking to my mom and she said, "kak, kenapa ga dari dulu aja kamu sama si raimond ya?!" .. that's it!! the rest was history ..

my dear abang, aku rasa postingan ini adalah gabungan antara hormon kehamilan ditambah rasa terhina amat sangat dalam dibilang aku tidak jatuh cinta lagi padamu! tega nian kau, bang! ga terima gw!! emang sih sapa juga yang bisa jatuh cinta lagi ya kalo lagi goler - goler mesra tiba - tiba ada bau busuk menyengat ... ah! tapi itu mah masalah kecil! tinggal bales aja .. beres!!! HAHAHAHA ..

i love you. period. no but.
eh boleh deh ralat, i love you more if you .... *aku pikirin dulu daftarnya* HOHOHO ..

oia, santorini - 2015

Comments

  1. Jadi lu lagi babymoon ke Greece ya hahaha. Udah pulang kan?? Fall in love emang beneran cuma sekali sih Gill. Abis gitu udah ga fall lagi tp udah stuck in love hahaha. Cukuplah satu kali aja 'jatuh' cinta dengan belahan jiwa lu and after that both of you can dig deeper and deeper to the center of love which is God.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi iya mami abby :) udah nih, udah ngantor lagi malah :(
      cangkul yang dalam ya bu .. cangkul terusss . amin amin :)

      Delete
  2. Awwww.. Indahh bangett sihh bumil!!! Terharu dah senyam senyum gw bacanyaa :D Sambil baca sambil bayangin si Ai.. hahaha :p Beda-beda tipis yahh..haha :D Ngomong bau busuk, baru aja semalam, gw peluk2 si Ai depan kost sok2 manja ga jelas, lagi indah bgt rasanya, tetiba bunyi Proott.. Dan aroma busuk keluar..bahahaha :))) Lgsg kelar manja2nya..muaahaha :p

    Langgeng terus yahh Gill dan abang Rai!! Tuhan Yesus memberkati hubungan kalian lebih dan lebih lagi semakin serupa Kristus.. Aminn.. :) *dan buat dede juga, sehat2 yah sayang*

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin! loe jugaaaaa py!! dari persiapan kewong, sampe hari H sampe kakek nenek ...amin amin amin :) *dede lambai2 ke tante py* ;)

      Delete
  3. tsahhhh. yang abis babymoon.. makin mesra yaaa.. hihihihihi.. :D

    ReplyDelete
  4. HOrmon kehamilan? heeee? yaampun ketauan banget kalo ketinggalan banyak.. Sehat selalu bumiiil..
    Postingan ini rame tapi so sweet banget yaaa... Naaaw..

    ReplyDelete
  5. "emang sih sapa juga yang bisa jatuh cinta lagi ya kalo lagi goler - goler mesra tiba - tiba ada bau busuk menyengat ... ah! tapi itu mah masalah kecil! tinggal bales aja .. beres!!! HAHAHAHA .."

    *ngakak guling guling*.....

    ReplyDelete

Post a Comment