Posts

Showing posts from June, 2015

meet GIDE!!

Image
... the life changer!!
YES! I'M A MOM!! A MOTHER! EMAK! IBU! NYAK! MOMMA!!!

The Final Countdown

Image
woot woot! it's getting closer! it's getting real!! jiah!! emang dari kemaren boongan apa?! HOHOHO my app is telling me it's 5 days left to the estimated due date! basically it can be anytime soon by now HOHOHOHO .. are we ready?! am I ready?! ready or not the baby is coming!!! initially we've been keep telling the baby to wait for the grandma to come and she's coming in two days!! and now I'm bargaining to God like "is it possible for the baby to come out on the 15, .. jadi kayak tanggal cantik gitu deh Tuhan, 15 - 6 -15 .. tapi terserah waktunya Tuhan aja deh!" ini emak emang banyak maunya yak!!



btw, here are some snap shots from our maternity shots earlier last month done by Gregory "Chuil" William from Retrospek together with his lovely partner Gracia "GC" Christabella as the creative director. I was freaked out during D-Day realizing I couldn't fit into my dungaree! thanks to the bump! HAHAHA .. overall the photo shoot w…

The day ...

... everything slip through your hands!
entah ini karena efek hormon hamil yang bikin motorik gw jadi melemah atau gw terlalu napsu, hari ini hampir semua yang gw pegang lepas aja gitu! mulai dari botol aer sampe sendok, belom lagi kertas, you name it ... jiah!! bikin kesel!!! 
"*klontang*" "kenapa gee?" "ini donk botol minumnya lepas .. haish!!" "udah udah tenang - tenang .. jangan kesel - kesel" "padahal aku megangnya bener loh!" "ya udah tenang! kamu ati - ati, ini licin .. sini aku pel" "*sigh* "ati - ati yaaa .. licin ubinnya .." "iya rai, makasih yaaaa"
kayak udah tau gitu gw bakal kesel - kesel HEHEHE .. makasih sayang! terus entah kenapa juga hari ini perkedel gw gagal! resepnya kayak biasa, bikinnya kayak biasa, tapi jadinya ga kayak biasa ... padahal malem sebelomnya udah ngebayangin makan sop buntut, perkedel, sama kerupuk udang! tetep sih kesampean tapi ya perkedelnya itu lebih ke arah mashed pota…