Posts

Showing posts from May, 2016

Tip-Top

Image
The top of  a building is one of my favorite objects while taking photos. I like the idea when the skyline meets the building. I don't have any particular reason for that, I just like it! And being an amateur photographer combined with cylinder eye problem aka astigmatism, I often get a complain from my hubby, .. Yup it's not in line! Miring! HAHAHA ...

Sweater Weather Kinda' Day

Image
Why travel around the world? I tell you why ... It gives you lots of adventure and perspective, it helps you to learn and discover more about yourself, last but not least it gives you opportunity to do #OOTD pictures! Oh yeah!! HOHOHO .. Mind my cheesy reason but I think some of you might agree with me. Do I get amen?! Or a hate mail for saying this? Choose your side, people! Anyway, for whatever reason it is, just have fun while you explore the world!

When In Melbourne, ...

Image
Brace the weather! Eat all the good food! Take pictures!
Laugh out loud! Keep the good memories!

Basically all you need to do is embrace the moments! Live it! Enjoy it! 

#MAMAYUKERO's First Aid Kit

Image
Bisa dibilang saya itu termasuk kategori orang yang happy-go-lucky, tapi kalo udah menyangkut urusan anak bisa langsung jadi rempong! Bin ribet! Ya begitulah ya kalo udah jadi ibu - ibu!!Kan selalu mau kasih yang terbaik HOHOHO .. Kali ini saya mau shares soal produk skin care yang Gide pake selama ini dan bisa dibilang ini semacam first aid kit saya sebagai ibu ... dan asiknya bisa ditebengin juga sama maminya! Yeay!! 

Hello, Stranger

Back to my teaching days, as a teacher we always have to ask parent's permission when we're about to do activities or anything else beside our daily routine care. Consent form! That's the official lingo for it. Surat pernyataan kali ya kalo di bahasa endonesakan ...

Antara #MAMAYUKERO dan ...

Image
PANASNYA SINGAPUR Bubar jalan! Nggilani! Ga biasa! Intinya panas banget! Di tempat laen gitu juga ga sih?! Udah sebulan belakangan ini rasanya koq baru aja kelar mandi udah keringetan lagi .. Ngomel - ngomel juga ya percuma, nyalain AC yang ada tambah global warming, akhirnya ya dinikmati aja sambil goler - golera di ubin sama Gide  yang mana anaknya masih ga berani gerak kalo ditaro di ubin HAHAHA .. terus setel lagu, joget - joget ga jelas, keringetan lagi! Ya mandi lagi aja!! Minum aer dingin! Bikin nutri sari! Yuk mariiii ... 

10 Months Later

Image
... and going to be 11 months soon in one week! Seriously?! Gees!! Unbelievable!! 

Melbourne Food Diary

Image
Dua kata untuk menyimpulkan acara makan - makan kita selama di Melbourne : PESTA PORA! Baik dari porsinya yang ajubile dan rasanya yang ga kalah ajubile! HOHOHO .. Cacing - cacing dalam perut pun rasanya menyanyikan lagu sorak sorai bergembira sepanjang di sana! OEHMJI mendadak keinget rasa sushi roll-nya si Sushi Hub pas ngemil di jalan! Gawat! HAHAHA ...