Posts

Showing posts from July, 2016

#dressingthelildude : PURSUIT OF PLAYSUIT

Image
I'm a fan of playsuit, jumpsuit, romper .. and those typical one piece clothes! For baby!! Not for me! Macam lepet ntar kalo maminya yang pake yaaaa HOHOHO .. This type of clothing looks so cute on baby and make them look more baby-ish!! I have no idea if the word baby-ish even exist in the dictionary HOHOHO ..

(another) Pasta Fiesta

Image

Mural, Mural On the Wall

Image
Still from our museum trip!!

The Museum Invaders

Image
A playdate to the museum?! Yes yes yes!! I don't need to think twice to say yes when being asked by Janne! Mommy is not that artsy person though, ... and to be honest sometimes it takes me a while to really understand the meaning behind an art piece, but anyway still love to go to the museum. Btw, this was Gide's officially first museum visit, a real one! Considering Alive Museum is not really a museum HOHOHO .. And what made it even greater, we had Bibi and Sophie joining us as well! Yeay! The more the merrier!! Err, not really! HAHAHA .. They're toddlers remember?!! The four musketeers invaded the museum!! .. And mommies were having a really good time of exercise! HOHOHO

#dressingthelildude : LOAFERS LOVER

Image
99% of all Gide's wardrobe are gifts! Shout hooray for God's goodness for Gide!! And we still have a box full of new clothes that are waiting to be worn, ... I call it the blessing box! Boxes to be true!! HOHOHO ...  
Including this sytlo milo pair of loafers! 

Fun Fact #457: I never been to (singapore's) Chinatown

Image
.. till that particular Sunday!! Yup! I'm serious! No particular reason, it's just I don't have the chance to go there. As far as I can remember my mom had been there for several times already, even staying at the famous 'people's park' .. and for me, nil! The other fun fact is, Abang never been there also! So yeah! Weird fact suits better than fun fact HOHOHO ..

#dressingthelildude : STRIPES ATTACK

Image

On Tuesday We Eat (leftover) Ribs

Image
Kaga! Saya ga masak! Ini cuma manasin doank! HOHOHO.. tuh liat masih ada yang rada bagian yang rada bekunya! Jadi selasa kemaren ini kita dinner ala bule - bule gitu deh! Nge-ribs! Gayaaaa yaaaa .. Padahal belom tau aja cerita di belakangnya! HAHAHA
Jadi minggu lalu kita ngemall sekalian mau liat diskonan dan pas Abang nanya mau makan apa gw nyeletuk, "Morganfield's!!" .. Kebetulan si Morganfield's baru buka outlet di Vivo! Sok lah atuh kita jadinya makan di situ .. 
Liat - liat menu dan menetapkan hati mau pesen donk! Eh goyah hati saya pas waitressnya bilang ada ribs buffet! Impulsif dan sok ide banget saya ngebujuk Abang buat ambil buffetnya dan permohonan disetujui. Nyok mariiii!!! As their ribs comes in 1/4 slabs for buffet so we ordered different flavor buat coba - coba sama ntar jadi tau mau pesen yang mana lagi buat second round!
Malang tak boleh ditolak, untung tak boleh diraih, umur tak boleh bohong!! Kita pesen 1/4 x 4 which is jadi one full slab utuk ron…

From Sweet 17, Weddings, ..

Image
and now children's birthday party!!
Sah jadi buibuk!! Tok tok tok!!! HOHOHO .. Duh lagaknya kayak udah dateng ratusan ulang taon aja padahal baru beberapa juga! Ya kan didramatisir lah ya, biar menarik! Kalo di sinetron tuh biar dapet rating tinggi terus yang masang iklan banyak terus ceritanya jadi ngalor ngidul ga jelas! Loh?! Koq malah curhat?! Ya gitu deh, aku mah orangnya baperan! HAHAHA ..

Padamu, To!

Image
Salah satu hal yang pengen saya pengen punya pintu kemana aja - nya Doraemon ya ini, Soto! Iya soto! Saya termasuk orang yang suka makanan berkuah dan soto masuk ke dalam daftar makanan favorit saya. Apalagi kalo inget macem - macem soto yang ada di endonesa!! Sukses ngiler mendadak HOHOHO ...

Makeover Time!

Image
As you know, Singapore is quite small in terms of size and because of that most of the people here live in a high rise building, either it's an HDB flat, apartment, or condominium. Landed house modelan rumah jejek gitu sih emang ada cuma ya harganya ajubile!! Mehong, cin!!! Kami sendiri adalah penghuni HDB! Rumah susun, kalo pake istilah indo! Apartemen subsidi pemerintah bahasa kerennya! Tsah! HDB - Housing & Development Board itu sebenernya adalah badan yang mengurus tentang segala endebre endbra tentang urusan rumah - rumah di sini cuma ya karena kebanyakan liat tulisan dan logo HDB di mana - mana jadi buat gampangnya disebut HDB aja! Begitu!