Posts

Showing posts from December, 2016

Now I see You

Image
I was and I think I still am one of His creation who like to ask the why question to her creator. Ya begitulah! Knowing that asking why will not solve the problems here am I the ndableg one! Ngeyel! 

There's Something About Brick

Image
I have something about brick! Be it a wall or building .. I just find it rustic and classic at the same time. And strong as well! Remind me of the story from Three Little Pigs, .. yup the last pig made his house of bricks and the big bad wolf couldn't bring it down no longer how hard he huffed and puffed to bring the house down.  Another plus point from me, it's such a nice #OOTD backdrop. Long live the bricks! HOHOHO ...
During our trip to Boston, we managed to walk down the history of Freedom Trail; a 2.5-mile route that tell us the story of American Revolution. And guess what?! All you need to do is follow the red-lined bricky route that will lead you to different buildings, churches, museums that share their stories to you .. 

History can be fun and boring at the same time but we decided to choose the fun part. Terms and conditions applied though. I have my significant other with me so we had fun exploring the trail .. not to forget sore feet as well .. Another support…

#dressingthelildude: THE ATHLETIC DEPARTMENT

Image
A baseball tee, folded short denim pants, high cut shoes! Oh! And a snap cap! Don't forget to sprinkle some swag and you're so ready, baby! But remember to always be polite whenever and wherever you are and don't forget the magic words; please and thank you! Be a gentleman and conquer the world. My prayer is always be with you!! Run, baby! No! Don't run! Fly!! Fly!! Soar high like an eagle!!

A Playdate to National Gallery

Image
Sebagai seorang stay-home-mom, rasanya tuh bisa bletek tek tek tek kalo diem di rumah aja terus - terusan. Pada dasarnya saya sih suka diem di rumah goler - goler gitu, cuma ya kalo kelamaan gitu ga bagus juga, takutnya jadi fosil lagi ntar! HAHAHA ... Biasanya kalo udah mulai ngerasa bletek tek tek gitu, saya suka janjian sama ibu - ibu yang laen buat playdate. Emaknya refreshing, anaknya juga belajar buat liat dan eksplorasi apa yang ada di luar sana. Peribahasanya, sekali mendayung dua tiga pulau terlampaui! Weits!! 

Mendadak Jepang

Image
Bukan cerita jalan - jalan tapi ini cerita dari dapur #MAMAYUKERO! HOHOHO ... Bisa dibilang saya ini termasuk ibu yang gampang tapi bukan gampangan. Maksudnya?! Ya saya suka yang praktis tapi tetep memperhatikan kebutuhan si anak, duileh cie bahasanya. Sebagai seorang SAHM, pertanyaan masak apa ya hari ini itu tuh udah lumayan mbletek di kepala. Ada hari di mana ga tau mau masak apa, ada hari tau mau masak apa tapi koq ya males masaknya, ada hari pengen semua dimasak, ya ya emang suka kebanyakan gaya HAHAHA ..

Discovering Central Park on Two Wheels

Image
Kring kring ... Saya rasa saya termasuk orang yang terlambat belajar naek sepeda. Di saat adek saya udah seliweran dengan sepedanya kesana kesini, biasa saya cuma ngeliatin doank. Saya baru belajar naek sepeda kelas 5 SD, ya efek ngiri ngeliat adek saya muter - muter komplek. Untungnya tetangga saya yang sepantaran juga belom bisa, jadilah ada temen belajarnya. Perjalanan belajar naek sepeda cukup mulu sih, ga sampe ada adegan masuk got segala. Umh, bisa dibilang saya ini dulu waktu kecil agak cemen, banyak takutnya, .. tapi sekarang gedenya suka sok nekat! HAHAHA