Posts

Showing posts from March, 2017

I Say Art, You Say Zoo

Image
Art-Zoo it is!!!  Art-Zoo! Art-Zoo! *pake nada kalo nyorakin pertandingan badminton* :)
Art and Zoo are never been this better together!! Me likey likey!! Art-Zoo is an inflatable playground and art installation in the setting of a zoological garden. So yeah!! To Art-Zoo off we go!! ;)

Jakarta & Ceritanya: JENDUL - JENDUL

Image
Salah satu souvenir tiap kita balik ke Jakarta itu ga laen dan ga bukan adalah jendul - jendul! Koq jendul - jendul sih?! Iya jendul - jendul karena ini udah melebihi bentol - bentol merah biasa! Ga emaknya, ga enaknya! Diserang nyamuk - nyamuk nakal! Huh!

Awu, Gide!

Image
Me: Mami boleh gigit ga?
Gide: Nooo!
Me: Kalo kiss boleh?
Gide: Oweh (boleh) .. Muach!
Me: Kalo hug boleh?
Gide: Oweh
Me: Nose to nose?
Gide: Nose nose!! *terus sodorin idungnya*
Me: I love you!
Gide: Awu (i love you)

21 This and That

Image
21, 22, 23, 24 .. Ah! Three months to his second birthday!! Feel surreal that our bundle of joy has been with us for the past 21 months! It seems like only yesterday I need to wake up and breastfeed every two hours! Kalimat klise abis tapi beneran! Buibuk pasti tau betul rasanya! HOHOHO .. Our bed is getting smaller but our life is way much brighter for sure! Thank you for making us smile ear to ear listening to your baby talk, trying to imitate our conversation .. and not to forget all those kisses and hugs you've given to us! Truly a winner!!

The Patch Squad

Image
Patch what?! Embroidered patches are back in trend and we decided to join the craze! Shall we just call it the patch trend?! I like how it sounds! Adding patches is fun and it gives you another way to flavor up your outfit. Or in my case, my boring white tee!


Jakarta & Ceritanya: NYARIS!

Masih cerita dari Jakarta, tapi kali ini tentang pengalaman adik saya naek ojek online. Udah bukan hal asing lagi kalo sekarang hidup kita, ehem yang di Jakarta maksudnya dimudahkan dengan adanya fasilitas ojek online, taxi online, dan sejenisnya. Ini ngetik ada sedikit unsur siriknya! Mulai dari jasa beli makanan, anter barang, sampe kita sendiri sebagai penumpangnya.

Jakarta & Ceritanya: #blogerattidadakan

Image
Udah ketebak ya dari judul dan fotonya! Iya nih ketemuan sama buibuk temen - temen blogger! Judulnya emang #blogerattidadakan .. karena saya sok ide ngajak ketemuan dadakan dan gayung bersambut! 

Tak Kenal Maka Tak Sayang

... Tapi udah kenal belom tentu sayang juga sih?! Koq nyinyir?!

15 fakta tentang diri sendiri?! Umh, kalo dulu suruh bikin beginian kayak semangat bener ya menceritakan diri sendiri, maklum ekstrovert garis keras! Cuma makin ke sini koq kayak agak malu ya walopun saya yakin kalo disuruh nulis bisa jadi panjang HAHAHA ..

Jakarta & Ceritanya: GIGI PALSU

Ini udah hari kedua saya resmi punya dan pake gigi palsu!
Gigi palsu?! Ciyus kakaknya?!  Demi apa?!

Status: Momacher

Image
... karena ibu adalah guru pertama dan utama!

Ya kalo ada istilah momager; mommy manager, punya saya ini namanya momacher; mommy teacher! Iya saya suka maksa! HAHAHA :)

The (not so) Little Black Dress

Image
They said one of the must have item in a woman's closet is an LBD, little black dress! And there will be always a perfect little black dress for everyone. Oh well, in my case it's not little since I'm wearing L size! Little dari mananya, Kak?! Aku sih bongsor! HAHAHA .. Long black dress fits better I guess! HOHOHO ..

The Nananas Bangkok Story: SEA LIFE BANGKOK OCEAN WORLD

Image
Fish! Fish! Abel (bubble), splash! Anybody know that song? The actual lyrics goes like this ..
All the fishes swimming in the water swimming in the water swimming in the water All the fishes swimming in the water Bubble bubble bubble, splash!!
That's one of Gide's favorite song! Kesukaan bener yang mana maminya bisa nyanyi same 852 kali sampe maminya ikut kuar bubble dari mulutnya alias berbusa! HAHAHA

The Nananas Bangkok Story: EXPECTATION VS REALITY

Image
Yeah that's the expectation during our Bangkok trip and if I may say we complete 90% of it minus visiting Grand Palace, Wat Pho, and Bangkok Art and Culture Centre HAHAHA ...