#34/52: A Week Full of Laugh

... and love! And tumpeng! HOHOHO ;)

The past two weeks had been crazily tiring yet fun! In conjunction of celebrating our independence day, our youth group decided to throw a small celebration called "Jang Moeda" and me who always feel young at heart decided to join the dance troop (again) to do an opening number! It always feel good to be back at the dance floor though the practice sessions were quite challenging since Gide came along and always asking me to play with him but we made it at the end! High five, Gide!


The dress code on that day was 'indo banget' and decided to wear my one and only batik top that freshly handed to my hand on that day from MerryPipin, an online shop based in Bandung! Nuhun pisan, mami Pena! Ayaflu! Changed my dance outfit to this top and I was in love! So yes #OOTD ya lah! Pas hari itu berasa cakep! HAHAHA ...

That night we were spoiled by having nasi tumpeng, mpe - mpe, and martabak for the dessert! Bahagia lalala rasanya! Mpe - mpenya sih enak banget loh! Cita - cita sih mau coba belajar bikin mpe - mpe nih! Wish me luck!!! 


As the days continued, the celebration too! Tinggal boleh ga di endonesa tapi kalo urusan 17an mah tetep ga kalah seru ya! This time around with my fellow buibuk! Yoi!!! 

Namanya buibuk ya, kalo udah urusan ngumpul tuh heboh bener deh! Bikin WA group sendiri khusus buat yang ikutan ngumpul biar ga nyampah di group yang ada. It's getting hotter when the discussion was on food! Oh yeah yeah yeah! Nasi tumpeng, kerupuk, es buah, bakso lengkap dengan bakso urat, bakso alus, bakso gepeng serta sambelnya, lapis surabaya, nastar, sama rujak! Apa itu diet?! HAHAHA


Can you imagine a room full of buibuk beserta krucil - krucil yang ada! Ada beberapa pakbapak juga yang ikutan! Gebyar banget deh! Ditambah lagi ceritanya mau ada lomba makan kerupuk buat anak - anaknya! Kalo yang ini super lucu semua!! Ujungnya ada yang jilatin kerupuk, ada yang lahap, ada yang malu - malu tapi mau macam Gide! Komplit semua ada di sana! We should do this more often!

Dress code juga ada donk, merah putih meriah! Meriah bener kan!! I could say that this buibuk is one of my support group trough this motherhood walopun kadang kalo lagi pada on itu batere bisa langsung drop! Ya namanya juga buibuk ya! HAHAHA .. 

Fyi, yang ada di foto ini cuma sepertiganya yang bisa ikutan hari itu! Oh yes banget kalo semua dikumpulin ga ngerti gimana HAHAHA ...


Bisa dibilang saya kerjanya tumpengan mulu dah minggu itu! Puas bener!!! And yes the celebration continues as it was my birthday week as well! HOHOHO ... Minggu itu adalah minggu saya berasa kangen sama rumah juga! Homesick strikes! Thanks to all of you who made this little red dot feel like home away from home! Minggu itu singapur rasa endonesa lah! I thank God for Singapore! I thank God for Indonesia and cheers to all August babies!!! ;)

Comments

  1. jayden kalo ikutan lomba makan kerupuk pasti termasuk yang lahap... anaknya demen banget ama kerupuk... apalagi kerupuk babi, paling demen deh hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. laen kali coba pake kerupuk bangka yaaaa hahahaha ;)

      Delete
  2. hahaha.. lucu ya inget lomba makan kerupuk.

    ReplyDelete

Post a Comment